Flexibla, snabba och pålitliga!

Det självklara valet inom transport

Service är vårt arbetsområde. Transport, Lager & Logistik är våra verktyg. Vi som arbetar på KMP är prestigelösa och vi hjälper till där det behövs. Oavsett om vi är ägare eller nyanställd chaufför så ställer vi samma krav på alla. Var vi än befinner oss i kedjan.

Lager & logistik (3PL)

KMP utgör en framstående 3PL-aktör (Tredjepartlogistik) i Stockholm/Mälardalen och erbjuder en komplett lösning för hantering av lager, leveranser till kunder och returer. Genom att delegera dessa processer till oss kan ni frigöra tid, uppnå ökad flexibilitet och samtidigt dra nytta av kostnadseffektiva fördelar.

Vårt strategiskt belägna lager i Norsborg, söder om Stockholm, fungerar som en central knutpunkt där vi skräddarsyr lagringslösningar efter era specifika behov. Hos KMP kan ert lager växa eller minska i enlighet med era aktuella krav, och ni betalar endast för den faktiska användningen.

Vi värdesätter varje unik kund och förstår att era behov skiljer sig åt. Vår affärsfilosofi är att växa i takt med våra kunders krav, undvikande av onödiga kostnader och fokuserande på att erbjuda skräddarsydda lösningar. Varje kund är en individ med specifika krav, och vi strävar efter att skapa en anpassad plan som möter just ditt unika behov.

Lagerlokal

Kontakta oss idag!

Kontakta oss för en djupare diskussion så att vi tillsammans kan formulera en skräddarsydd lösning som passar exakt det ni behöver. Hos KMP är vi redo att möta era logistikutmaningar och erbjuda en professionell och effektiv service.